By: ana lara

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Demi Masa ...

 


Isnin nih ada exam PTK kat UKM... seken taim amik punyer.. yg amik last year pun result tak kuar2 lagi... lambat ler JPA bg result... tau pasal tarikh exam ni lama dah.. tapi tu ler, buku tak jugak pegang2... ish.. ish.. ish... rajin betul ler dak ana nih...


Thursday, 2-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
02.06.05 ...

 
... my 28th birthday...



Quote:
Alhamdulillah... Syukur Ya Allah atas kesempatan dan rahmat yang telah Kau berikan untuk ku terus menikmati kehidupan di dunia ini bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang...Tetapkanlah keimanan dalam hatiku ini dan jauhkanlah aku dari melakukan kemungkaran... aminn...


Tuesday, 24-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
B & W

terdampar
sepi ...





mood kemalasan telah melanda diri ku hari ini...


Friday, 20-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tanjung Dawai, Sg Petani

Nad
 
 
View all 7 photos...
Ke Sg Petani awal Mei lalu atas urusan kerja gak.. Sehari sebelum balik PJ, lepas urusan seminar selesai, kami singgah ke Tanjung Dawai.. Perjalanan kira - kira 30 minit dari Sg Petani.. Beli ikan masin skett untuk mak.. Seblum balik Park Avenue, singgah makan ikan bakaq dulu...


Friday, 13-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kota Kinabalu - Sunrise

 
 
 
View all 6 photos...
Not so nice view lah...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net