By: ana lara

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-May-2006 06:49 Email | Share | | Bookmark
post-card from japan

bertuahnya jai, rakan sepejabat yang dapat mengikuti program pertukaran belia malaysia - jepun mulai 17 Mei hingga 7 Jun 2006... excited kami rakan-rakan yang lain bile dapat e-mail dari dia..
Quote:

From: jai
Sent: Thursday, May 18, 2006 10:43 AM
To: ...
Subject: Assalamualaikum

Ahaiyo gozaimas
hi my pren
skang kul 11.30 pagi waktu jepun
baru je abih taklimat then nak p makan ni
tapi sempat le mai hantar email kat kegkawan sekalian
ptg ni sambung taklimat ngan badan persekutuan jepun n kedutaan malaysia kat
sini
arini tu je aktivitinya
sok baru udpt jejln ngan sukarelawan jepun kat pekan sini
nk ckp jepun le jawabnya
ptg semlm jejaln sekitar sini jumpa bf jepun hansumo ( hensem )
n bebudak jepun comey sgt ahakz
tapi ptg ni nk p jejalan sekitar shinjuku
umah diorg cantik bersih sgt best le
tapi sakura dah abih sekang dlm 18 celcius
sejuk la jugak memlm lagi sejuk
bunga tgal sesket je lagi
jai dok kat JICA centre dlm 80 km dr lapangan terbang NARITA
dtg dr KL ke Narita with JAL
apa lagi bantai la tdo dlm flight
terjaga ingat dh kul 7.00 ka apa
rupanya kul 4.30 pagi
dh terang benderang
matahari terbit namanya pun kan
apa pun syukur ALHAMDULILLAH dapat jejak bumi jepun ni
oklah kalo free jai email lagi k
kirim salam kat diorg semua no



pas tu hari nih, poskad dia pulak sampai ke tangan saya.. tumpang seronok saya..
apapun, semoga jai selamat pergi n balik.. mudah-mudahan dapat bawa balik sesuatu pengalaman yang berharga untuk dikongsi bersama rakan-rakan di sini..

tak dapat cenderahati pun tak per dah.. dapat setem Jepun pun jadilah...



Tuesday, 7-Mar-2006 03:01 Email | Share | | Bookmark
peringatan

 
lokasi : pasar payang, kuala terengganu



Tuesday, 28-Feb-2006 00:49 Email | Share | | Bookmark
Dataran Merdeka

 
 
 

silap angle lah.. tak nampak bendera..



Tuesday, 28-Feb-2006 00:17 Email | Share | | Bookmark
Dataran Merdeka : Perkahwinan OKU

ketibaan pengantin
bersama urusetia
pasangan yang dirai
View all 8 photos...
Tarikh : 25 Feb 2006

Pengantin perempuan, Pn Normah merupakan ex-housemate kepada kawan adik saya. Kebetulan hari sabtu lepas sy pun tidak ada sebarang xtvt lain, maka pun saya ikut adik & kawannya itu ke majlis ini. Kami bertolak dengan rombongan pengantin dari Sek. 19 PJ terus ke Dataran Merdeka.. Ini ajer lah gamba @ candid yang sempat saya tangkap..








Wednesday, 8-Feb-2006 07:15 Email | Share | | Bookmark
Camping @ Tasik Kenyir - serangga

 
 
 
View all 7 photos...
serangga yang macam2 ruper.. tak penah tgk kat PJ nih..





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net