By: ana lara

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Takziah

Quote:
Isteri PM Endon Mahmood meninggal dunia

KUALA LUMPUR 20 Okt - Isteri Perdana Menteri Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, Datin Seri Endon Mahmood meninggal dunia di kediaman rasminya Seri Perdana di Putrajaya jam 7.55 pagi ini setelah beberapa tahun bertarung dengan kanser payu dara.

Allahyarham Endon, 64, menghembus nafas terakhir kira-kira 18 hari selepas kembali daripada menjalani rawatan di Los Angeles, Amerika Syarikat.


Salam takziah kepada Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Abdullah dan keluarga di atas kembalinya isteri & ibu tersayang, Datin Seri Endon ke rahmatullah..

Al-Fatihah..
Amin..


Wednesday, 19-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bersederhana dalam berbuka

 
menu berbuka puasa semalam
 
Quote:
Alhamdulillah atas rezeki yang dikurniakan - Nya. Walaupun tak pelbagai, tapi masih berpeluang merasa makanan yang enak-enak, kan? Bersyukurlah dengan apa yang ada...



Tahun lepas, hari-hari ada murtabak. Tahun ni, hari-hari ada roti john...

Resepi : Roti John Da Bomb (ana's style)

~Daging cincang & bawang (potong dadu) - goreng tanpa minyak
~Telur, serbuk lada hitam & garam - kacau sebati
~Roti

Lepas dah masak daging tadi, campurkan dengan telur
Kemudian, masak telur dengan menggunakan kuali leper. Letak roti john atas telur tuh.
Tunggu agak dalam 2 minit siaplah.
Untuk roti, klu tak der roti panjang tuh bule guna roti hot dog ajer..
Lepas tuh, sapukan ngan sos cili & mayonis.
Nak tambah cheese pun bule.
Sedia ler dihidangkan..
Senang jer kan.. bule ler cuba untuk berbuka nanti..


Gambar Hiasan
(ini versi yang 'tunjuk' punyer.. )





Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
XTVT waktu rehat di bulan puasa

terbalik sebab ada ubin dalam tuh
saper stat dulu tu?
perkataan ape nak buat nih?
View all 9 photos...
Tahun nih unit sukan anjurkan game karom & sahibba. Cam tahun dulu-dulu, karom jer yang ada. Since tahun nih x der kumpulan, so penyertaan terbuka pada staf yang berminat dengan yuran penyertaan RM2.00 jer sekumpulan (duet ).. Bagus gak wat xtvt cam gini.. Secara tak langsung, jalinan perhubungan antara staf akan lebih mesra.. seterusnya bule membantu meningkatkan keceriaan & keseronokan bekerja..







Thursday, 13-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nukilan Hati II

 


Wednesday, 12-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shikin & Aishah

 
 
 
Hari-hari yang membosankan tanpa kamera ku.. Macam kes dulu jugak, tetiba tak leh nak on.. dah seminggu lebey anta gi servis.. rindu lak..

Nih pulak adalah dua orang anak buah yang pemalu (macam mak teh dia kot.. ) Tapi bab bergambo, suke ajer.....




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net