My name: ana lara
My Fotopage: http://ciklara.fotopages.com/
About me: i wish i could own at least a D50!
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: Coolpix 5600
Nikon
Friends:
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Zul Dean
Latest entry:Maybank Badminton malaysia Open 2013
Final day at Malaysian Open Badminton Super Series tournament 2013 at Bukit Jalil, Putra Stadium Sunday 20 Jan 2013.Famemas Club supporters 8-) View this Fotopage entry
Rusdi Yahya
Latest entry:Kampung Kling Mosque
Located at Jalan hang Jebat, Malacca. Partly of UNESCO world heritage. View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
John Bell
Latest entry:Dunbar XII
View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
tanty ruslan
Latest entry:shoes
View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
Afifah Jaafar
Latest entry:Raya Raya
Sedikit persiapan raya utk senangkan hati... First time buat sendiri kuih raya yg consider renyah utk dibuat hee.. Raya kali ni agak kurang senang hati sebab kejar dateline. Nak amik gambo waktu raya pun takde mood huhu. Gambo kuih raya kena amik sbb nak wat kenangan sebab balik nanti mgkn takkan buat lagi :-D. View this Fotopage entry
Mohamad Hafiz Zolkipli
Latest entry:This week, I 'ave been mostly ea'in'...
I love food -- one of my favourite things to do is checking out new places to eat and try out something new. Over the course of many years, I've been taking shots of food that looks... mmm.... good enuff to eat? I'm sure a lot of people are familiar with the food on display here. :) View this Fotopage entry
Malaysia Airlines - Kuala Lumpur > Jakarta - Dinner
abang zul
Latest entry:Lok Kawi Wildlife Park, Kota Kinabalu..
On our recent trip to KK last few weeks..we went to Lok Kawi Wildlife Park.. Darwisy was so excited to see the elephant, (he event feed the elephant) see photos below..a lot lot sof monkey, tiger, orangutan, chiver, birds and many more... but i just manage to capture some of the photos as he was so eager and i'm busy chasing him rather than enjoying the view..pheuhhhhhh... Labuan Financial Park view from the sea.. On the roof top of the ferry... Sebelum masuk kita amik gambar dulu comel... Te... View this Fotopage entry
bestnya.....
kambing pablo
Latest entry:something extra ordinary
tried something different..almost something i've never shot before..a new concept of photography..hehe..just kidding..its just something i snap with Sony Cybershot View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
Mohd Fairuz Hamzah
Latest entry:My Bro Wedding @ Ulu Tiram, JB
parts of my bro wedding pics belah perempuan @ ulu tiram, johor.. (this is not proper flow of wed event since i jadik pengapit terjun kan.. so u just guess sape yg snap :) ) but nevertheless.. enjoy d pics n cherishh belah laki nanti upload.. bz the bangat.. beb the event was superb.. thanks god.. amin.. :) :-> * inai yg comot kat tgn my bro tu bukan sebab salah org yg memakaikan, tapi salah tuan punye tgn tu.. time tdo my bro tunggang terbalik abis satu badan kena.. hak3 :P View this Fotopage entry
potong kek keras tahap gaban..
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
niza nizha
Latest entry:OATH CEREMONY
past photos...from oath-taken ceremony it has been 2 years... SWEAR in the presence of the Almighty and before my family, my teachers and my peers that according to my ability and judgment I will keep this Oath and Stipulation. TO RECKON all who have taught me this art equally dear to me as my parents and in the same spirit and dedication to impart a knowledge of the art of medicine to others. I will continue with diligence to keep abreast of advances in medicine. I will treat without exception all ... View this Fotopage entry
family..
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
xx Op xx xx Op xx
Latest entry:MASKARA Shorties
MASKARA - Malam Baca Naskah Sindiket Soljah Dan Kawan-kawan Yang Kita Suka. Biasanya kami anjurkan acara baca puisi, sajak, novel, cerpen dan lain-lain di Rumah Pena setiap hari Sabtu minggu pertama, 2 bulan sekali. Kali ni kami anjurkan Shorties - Short Movie. Event ni bulan lepas, baru la ni nak update gambar. View this Fotopage entry
saiful nang
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
yatie hassan
Latest entry:welcome to the family....baby arif
welcome to the family, my newly-born nephew...wan arif (hafiz jr) :-> born on 26 oct 2008, 6.26pm at demc, shah alam. View this Fotopage entry
ah manz
Latest entry:RAYA 2008
View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
Faiz Akasyah
Latest entry:Leeds - Manchester
Distance between two hearts is not an obstacle, rather a great reminder of just how strong true love can be If I said I adored you, I'd be lying, my dear. For I more than adore you, I long for you near True love does not worry about the distance between, for the heart and soul travels through one's words View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
amiu kemacoan
Latest entry:caki and jaa
View this Fotopage entry
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
mr apex
dah lama aku x upload gambar kat FP aku ner... :-D View this Fotopage entry
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
enn eff aii
Latest entry:Sumaiyyah An-Najla
View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
Renate Eder
Latest entry:Butterfly-Garden Grevenmacher Luxembourg
View this Fotopage entry
Purple Lily
Latest entry:untitled
View this Fotopage entry
Shahril Affandi Radzali
Latest entry:Sharil & Witta
Some prewedding pictures of Sharil & Witta, a malindo couple which soon married. View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
keba mamat
View this Fotopage latest entry
jannah mohamat
Latest entry:aleeysya khaeyrah affandi
i'm now very obses with my baby...huhu... born at 31 january 2008. weight 3.0. now she is 45 day's old...... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
adoi zura
Latest entry:anakku dah kawen...
Semoga kekal bahagia selamanya... View this Fotopage entry
hensemnya anak achik
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
abby Solehah
Latest entry:Adam-One Month
View this Fotopage entry
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
mr takky
Latest entry:::Promo-Booking for 2011::
2010 & 2011 Packages Price Engagement Packages RMXXX - sticky album - unlimited shoot - 100-120 edited pcs 4R (4'x6') - Quality mockup sticky album with cover print - 8R pic with frame - Unlimited shoot soft copies pictures burn in DVD RMXXX - custom album - unlimited shoot - 20-22 pages (10 x 12) custom album with editing page printed - 8R pic with frame - Unlimited shoot soft copies pictures burn in DVD Wedding Packages [ Classic Package ] RMXXX - sticky album (akad nikah ... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
azrin hilmi
Latest entry:bonfire
View this Fotopage entry
Neoardi The One
Latest entry:Update: Belajar menggunakan Fotopage
Hari aku ajar JC guna fotopage. LOL View this Fotopage entry
After
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Fadhilah Hasbullah IIUM Pharmacy Graduate
Latest entry:workshop
for more photos, visit; http://www.flickr.com/photos/fadhilah View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Si ComeL Yang Comot
Latest entry:Sha Enggagement
At Desa Petaling 2pm.. View this Fotopage entry
faridah hashim
[/img]D:\My Documents\Administration Job\New Folder (2)\gambar\Gmbr ADAM[img] View this Fotopage entry
dapur
wannieda
Latest entry::: Segar ::
Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan... :-S Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan... Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang :-D View this Fotopage entry
capin the fourth
Latest entry:Farewell
salamz... it has been almost a year since i last updated this fotopages... due to certain issues, i have to leave the site not updated for so long... and due to certain circumstances, this will be my last update... thanx to everybody who keeps visiting this site without my presence... thanx for the support... till then... ;-) c a p i n - feel free to visit flickr.com/xenocapin :-D View this Fotopage entry
Anak Mata
salina harun
View this Fotopage latest entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
kay kamalia
Latest entry:mOved!!!
i`ve moved to http://golden.fotopages.com View this Fotopage entry
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
d bin s
Latest entry:Wasiat Terakhir...
After 200 entries and 1181 fotos... tamat. :-D View this Fotopage entry
50L
Mohd Khairi Tajul Hassan
Latest entry:Jungle Tracking (Pantai Kerachut)
Summary of Activity Members : Khairi, Wong, Norlela, Rismaya, Suriani, Angeline, Linda, Nabil, Abby Destination : Pantai Kerachut (2300m) Duration (Start) : 1 hour 36 minutes Duration (Turn Back) : 1 hour 11 minutes View this Fotopage entry
enjoy...
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
Riana Ahmad
Latest entry:Time for a BREAK...
LOST that loving feeling??? I've been at this writing thing since may 2004 (www.fotopages.com)... almost for 3 and half years...I'm going to take a break from this blog for a couple of months. Maybe come back in next year?? After today, I'm not sure I even want to continue weblogging...??haahaaa :oh_god: I like blogs that are written with a personal style. Words on a screen have meaning and emotion. Even better when the person writing can freely express their feelings and not have to hide behin... View this Fotopage entry
azrafe zaky
Latest entry:Wan Azli & Maria
View this Fotopage entry
i luv these kids!
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Khalil n Farah Najiha Online Captures
Latest entry:+ We're back on track!
asalamualaikum and ello all... setelah sekian lame... too bz managing our life.. LOL pindah rumah... siapkan keje.. perah idea for web development... sambil pindah2 kene gak siapkan projek... stabilkan family.. ekekeee... now.. we already have two babies!! alhamdulillah... dua2 berbulu... satu tuh datang mase christmas tahun lepas.. lagi satu uh baru dapat august tahun ni... xyah nak gi beli beratus-ratus ringgit... here are some of our activities mase japanGT.. bertugas mengambil gambar.. hmm.. okay.. be... View this Fotopage entry
+ sakit telinga
aaa aaa
Latest entry:Farhans Graduation Day
View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
Mz Inaz Shamz
Latest entry:Kristine & Diether.. (comeback version) - half edited
Photographer: Ms Inaz Shamz/ Ms Green Location: KLCC, WatsOn Time: 5PM @ Jan 20 well.. well.. well.. here i gO again.. all the previOus phOtOs have been remOved.. :-( i've gOt my own reasOn fOr dOing dat.. tutOp buku lama, bukak buku baru.. ble..? :-D :: i've suppOsed to put de nickname "inaz shamz" at every shot of my phOtOs.. btw, thOse picca i actually being pOsted it at one of diettins fans fOrum & im using de nickname of "ms_green".. hey.. hey.. but fOr sure i've got ... View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
Dario Sequeira
View this Fotopage latest entry
2005/6 CENTRO RJ
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
iwanski hezo
Latest entry:PaNorAMa BaNdUng - TanGkuBan Parahu
Gunung Tangkuban Parahu atau Gunung Tangkuban Perahu adalah salah satu gunung berapi yang terletak di Jawa Barat, Indonesia. Sekitar 20 km ke arah utara Kota Bandung. Gunung Berapi yang berkait rapat dengan legenda Sangkuriang sangat indah untuk dilawati walaupun shooping adalah tujuan utama melancong dan melencong ke bandung... hehe... Bandung yang "dingin" kata org di sana... membuatkan 8kali ku berfikir untuk mandi.. Haha.. Pada kengkawan semua mekacih still usha2 my page.. Kak Kha... View this Fotopage entry
Wooo....KaPaL ToBanG AiR BaS GhuPoNyoo....
ontah sapo
Latest entry:My Son
Anak Lelaki aku lahir pada date ni, pukul 8.41 pagi, Hospital Pakar Ampang Puteri, Ampang.. View this Fotopage entry
Kena Tahan 1 hari kat wad...
Mohd Syafie Abd Latiff
Latest entry:Cikgu Syafie
Aku menjadi cikgu di Air Defence Control School. Control, Communication and Report Training Centre, TUDM Kuantan. Aku cuma menjadi jurulatih bantuan untuk penuntut Kursus Asas Operator Pertahanan Udara selama sebulan sahaja. Jadi, aku cuma memberi panduan dan tidak memberi tunjuk ajar kepada penuntut tersebut. Mereka pun sudah dilatih secara teori dan praktikal. Jadi, inilah masanya mereka melakukan praktikal hasil dari tunjuk ajar dari Cikgu-cikgu Sekolah yang semuanya ganas macam singa. Hu hu hu.... nasib... View this Fotopage entry
puteraz idaman
Latest entry:Musim Org Kawin
NI gambar Mohsen Kawin 21/8/05 8-) View this Fotopage entry
Kura2 jadian
Rogelio valdes
Latest entry:Nueva dirección
http://helium.fotopages.com 8-) No me gustó el orden que lleva fotolog, un blog no me sirve, y ya quería subir más fotos...así que creé esa cuenta. hope it lasts for years to come :) View this Fotopage entry
15 of june..... (never met another gemini)
kayu sakti
Latest entry:{ Padang, Indonesia }
View this Fotopage entry
meraikannya
hasnah abdul kadir
Latest entry:MISC items
I have a very hard time to classify following items under which categories. To make the story short I just put them under Misc Items :satisfied_nod: :bounce_m: View this Fotopage entry
cutie
Matt Rivera
Latest entry:Switcha-roo!
**UPDATE** - I started a Photoblog, i'll probably be switching over to that. http://subtleshots.my-expressions.com View this Fotopage entry
Zzu Peektures
View this Fotopage latest entry
Burung yang tak suka org pegang badan dia..sombong!

View this Fotopage latest entry
leend kayzee
View this Fotopage latest entry
queen nr
View this Fotopage latest entry
Sabel Studio
Latest entry:Digital
View this Fotopage entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016